Super Junior 2nd Asia Tour Concert

<Photobucket

credit to : sjbluecn&sjmarket translated vers : eunmi@sj-world.net

Author’s note: Harap-harap bukan sekadar di mulut. Kalau lagi sekali hampakan aku, tunggu la SM ent tu aku bakar! Haha!!!

13 Responses to Super Junior 2nd Asia Tour Concert

  1. husna aisyah says:

    hye! if anybody knows how to buy the tickets and the details of the tor pls let me know k…thnks!🙂

    aahhhh,sukeeeeeeeeee!!!!

    Suju, saranghae~~

  2. aina says:

    ya, ya sokong!! sokong!!

    kite bantu awak klu nk protest sama itu sm klu tak wat kat msia. hihihi…(^^,)v

    we want suju at msia!!!
    we want suju!!
    we want suju!!

  3. bella says:

    ha bakar la. pastu tak sedar laki dia kebetulan kat dalam tu. kkkk~

  4. Aniza says:

    sokong gak
    tahun depan datang korea, memang nak kene sm.

  5. SJlover says:

    dtg la Malaysia…n hope x kna hmpa cm ritue
    if kna jgk..Lee Soo Man(xtau eja btl ke x^^)u will know what will hppnd to u…*evil laugh*

  6. dearyanne says:

    hopefully dorang dtg malaysia..xnak hampa mcm hari tu =(.tp nasib baek dorang dtg jugak untuk mtv awards tapi happy tuk seme malaysian ELF yang dapat jumpe dorg.^^
    super junior come to malaysia plzz

  7. QLa says:

    hopefully diorng dtg malaysia!!!
    nk g tgk!!!!!

  8. jyuliang says:

    diorang jadi ke dtg malaysia?

  9. nik says:

    Kalau ada berite pasal diorg datang dan mcm mana nak beli teiket pls inform yea. hari tu masa diorg datang ke malaysia utk mtv tak pi tengok diorg kat airport cos kerja.

  10. nik says:

    hari tu terjumpa website yg jual tiket utk super show di seoul bulan july ni. rasa mcm nak beli je tiket tu dan terbang ke seoul tp tiket utk pi sana naik MAS yg sale punya pun dah RM 1950. Sedih

  11. eirie says:

    kite tnggu je. aku dnga dorg taon dpn nk buat cnsert kt sini tk tau rumors je ke ape tpi aku akn ttap tnggu. btw klau sesape tahu psal suju dgn lebih lnjut psal tiket nih. informed aa aku pon nk g gak!

  12. nur-su says:

    engat kan rumors jer suju nak datng malaysia rupernyer btol..if ader latest info pasal concert dorang kat malaysia plz inform me

  13. Kwang says:

    To you guys who like SJ.I’m Thai fanclub.
    i want to to to see SJ concert at Malaysia.
    when will it start and where?
    Thank you so much!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: