The Blood Donation Day

There were lots of fun and thanks to MYSJ and Lion Club International for making it even a better event for us all to enjoy.

Here are some random picture taken from the event and we hope that this kind of event will be followed up for most of ELFs forums.

Thanks to the hardworking Jasmine and Karen for doing such a great job. Thank you so much!!!

5 Responses to The Blood Donation Day

  1. Heekmah says:

    waa bestnya *O*
    tq Jasmine & Karen!
    tanpa usaha korang semua mmg xkan menjadi realiti la sumer ni.😄
    rugi gler aku x dpt pegi. v.v

  2. SJlover says:

    waaa~jelesnya tgk korang semua!!!!
    nk join tp jauh la plak…
    next year bt lg ek…mne la tau bley pegi jgk ke….
    anyway…ELF mmg pemurah….

  3. Firuz says:

    itu kali pertama aku g tagk aktiviti fan club.
    tu pun kwn yg ajak walaupun aku tak tau apa itu suju.
    tp bile dah tgk, rasa berminat plak.

    eh, korang tau tak prisoners d filipina ada buat persembahan lagu ‘sorry sorry’ sbg persembahan bulanan utk mereka yg melawat org di penjara?

    enjoy!

  4. Firuz says:

    actually macam interested plak dgn suju ni walaupun rasa diri ini agak terlambat utk minat benda2 camni. hahaha~ well sesapa bole inform tak cara2 manjadi fan ni

  5. taokeinoi says:

    kyaaa~ T_____T sad cudn’t go~ glad u guys had a great time..hoping to have another event like this…🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: